Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ

 Αγαπητοί φίλοι και συμπαραστάτες του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων,

Όλοι εσείς που συστηματικά, έμπρακτα και με ενθουσιασμό μας στηρίζετε σε κάθε μας προσπάθεια, δεχθείτε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας.

Κάθε προσφορά σας προς το Σύλλογό μας είναι πολύτιμη, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποίηση του σκοπού μας, που δεν είναι άλλος από τη στήριξη του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων, στο οποίο φοιτούν τα παιδιά μας. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας έχουμε δίπλα σας όλους εσάς ως θερμούς υποστηρικτές μας.

Από τα βάθη της καρδιάς μας ευχαριστούμε τους χορηγούς μας : Κολότσιος & Σια ΟΕ, Κουβέλας Γ., Κουκουράβα Β., Κοφίνας Ν., Λαμπρίδης Ι., Μαγιάκου Α., Μπουρνάζου Ε., Νανάκη Α., Νινίκας Κ., Οικονόμου Ε., Πλακιάς Π., Σαμαρτζής Δ., Σκόδρας Γ., Φαλαγκάρα Π.

Η άμεση ανταπόκρισή σας, η στήριξη και η ευγενική σας χορηγία, συνέβαλαν καθοριστικά στο να βρεθούν άμεσα τα χρήματα για την αγορά αναλωσίμων και χρηστικών για τα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούνται στο σχολείο μας.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους εσάς για την πολύτιμη συνεισφορά σας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, προκοπή και δύναμη, για να συνεχίσουμε την τόσο αποδοτική και δημιουργική συνεργασία μας.

Όλοι μαζί, πιο δυνατοί!

                                                                                                        Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου