Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Οι επιτυχίες των μαθητών/μαθητριών του Σχολείου μας


    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

    Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

    Θα θέλαμε να δώσουμε, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτή είναι η αρχή μιας συναρπαστικής πορείας, γνώσης και εμπειρίας που θα οδηγεί από τον ένα στόχο στον επόμενο, στο μεγάλο στάδιο αγώνων της ζωής. Κερδίσατε τον πρώτο μεγάλο αγώνα. Εύχομαι με την ίδια αποφασιστικότητα και επιτυχία να κερδίσετε και τους επόμενους.

    Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Η επίτευξη των στόχων δεν είναι υπόθεση μιας και μόνο προσπάθειας. Όπως έχουν διαπιστώσει πολλοί πριν από εσάς και όπως θα διαπιστώσουν και πολλοί επόμενοι, η επιτυχία ανήκει σε αυτούς που δεν παραιτούνται από τους στόχους τους. Ανήκει στους επίμονους και στους αποφασισμένους, σε αυτούς που δεν πτοούνται. Και αυτό ισχύει γενικά στη ζωή. 

    Τα αποτελέσματα απέδειξαν για άλλη μια φορά τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στο σχολείο μας.